Medlemsseminarium 28 oktober

Cloud & Technology transfers

Datum: 28.10.2021 Plats: Odd Fellow, Västra Trädgårdsgatan 11, Stockholm

Exportkontrollföreningen anordnar torsdagen den 28 oktober kl. 14-16 ett kostnadsfritt medlemsseminarium i Stockholm med rubriken

Cloud & Technology transfers – Export Control aspects.

Seminariet leds av Scott Gearity, President Export Compliance Training Institute, USA och kommer att hållas på engelska.

Questions that will be dealt with are, i.a.

-Cloud (what kind of software in the Cloud falls under control and requires a license?)

-Technology transfers (when does a technology transfer fall under control and requires a license?)

-Cloud service & risks for using US Cloud Service Providers

-How to control what is downloaded any by whom?

-How to handle software service?
-What is the responsibility of a company when it comes to screening? How to handle that matter in the best way? (Ref: SAP – US fine)

-What is the difference of the above mentioned matter from a US perspective compared to an EU perspective?

For information about Scott Gearity, please see: Scott Gearity – Export Compliance Training Institute (learnexportcompliance.com).

Praktisk information

För deltagande krävs medlemskap i Sveriges Exportkontrollförening och seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. Anmäld deltagare som uteblir utan avanmälan debiteras med 500 kr.

Seminariet äger rum i Odd Fellows lokaler, Västra Trädgårdsgatan 11, Stockholm. Deltagarantalet är begränsat och kan endast ske genom närvaro i lokalen.

Obs! Detta seminarium är fulltecknat och ev. anmälningar kommer att sättas på reservlista