Update 2022

Update 2022 – OBS! Fullbokat! Inga platser kvarstår!

Datum: 14.09.2022 till 15.09.2022 Plats: The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna

Exportkontrollföreningens årliga aktualitetsseminarium The Swedish Update kommer 2022 att äga rum den 14-15 september (onsdag-torsdag) på The Winery Hotel i Solna i Stockholms norra del.

Som vanligt är Update inriktat på aktuella exportkontrollfrågor och nyheter – bl.a. den nya svenska PDA-lagen, reglerna om utländska direktinvesteringar och sanktionerna mot Ryssland.

Mera detaljerad information om programmet kommer senare. Kostnaden för deltagande är 8 600 kr för medlem i Sveriges Exportkontrollförening och 11 800 kr för icke-medlem inklusive logi och måltider.

Anmälan till Update 2022 sker på nedanstående formulär. OBS! FULLBOKAD!