Swedish Update 2024 – FULLBOKAT

Datum: 18.09.2024 till 19.09.2024 Plats: Bergendal, Landsnoravägen 110, 192 55 Sollentuna

Exportkontrollföreningens årliga aktualitetsseminarium The Swedish Update kommer 2024 att äga rum den 18-19 september (onsdag-torsdag) på Bergendal i Sollentuna i Stockholms norra del med start den 18 september kl 09:00 (registrering fr o m kl 08:30) och avslutning den 19 september senast kl 15:00. 

Vid årets Swedish update kommer vi traditionsenligt höra från ISP om de förändringar som skett inom myndigheten liksom ändringar i exportkontrollagstiftningen. Här följer ett axplock av vad som kommer att avhandlas i år; världsläget med särskild fokus vad som pågår i Ukrainakriget, trender inom sanktioner, uppdatering från US BIS, statliga utredningar inom exportkontrollen, de nya exportkontroller som införts (inte minst från US) vad gäller AI och halvledare, och information om säkerhetsrisker från Säpo.

En dialog med ISP (KM resp PDA) kommer att hållas under dag 1. Vänligen sänd, senast den 6 september, förslag på frågor att diskutera med ISP under dialogen dag 1 till info@exportkontrollforeningen.se.

Diplom delas ut till Certified Export Control Managers under middagen, då vi även får musikalisk underhållning.

————————————————————

Kostnader för deltagande är 9500 kr för medlem i Sveriges Exportkontrollförening och 13000 kr för icke-medlem inklusive logi och måltider. Kostnaden för deltagande för de som ska få mottaga sina Certified Export Control Managers (CECM) certifikat, erbjuds till halva priset, dvs 4750 kr för medlemmar samt 6500 kr för icke-medlemmar.

(Det finns 30 rum ’bokade’ för er som anländer en dag tidigare. Vänligen kontakta receptionen (info@bergendal.se) samt ange att ni ska vara med på Swedish Update. Ni står själva för denna kostnad. 

OBS! Du som anmäler dig fr o m den 12 juni 2024, kommer att placeras i en väntelista.

Anmälan till Update 2024:

    Medlem i Sveriges Exportkontrollförening?:
    JaNej

    Jag vill bli medlem

    Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats. All information du skickar till oss kommer att användas för att svara på din förfrågan och hållas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Läst och godkänt vår integritetspolicy och Terms & Conditions