SWEDISH UPDATE 2019

Datum: 19.09.2019 till 20.09.2019 Plats: Lejondals slott, Bro

Välkommen till Exportkontrollföreningens årliga aktualitetsseminarium Swedish Update 2019 som i år äger rum för 23 året i rad.

Fokus är som vanligt på uppdatering, nyheter och trender. Årets tema är exportkontroll i EU men även viktiga nyheter i de amerikanska exportkontrollreglerna kommer att uppmärksammas

Arbetet med en ny PDA-förordning är i ett slutskede med bl.a. förslag till nya generella licenser och regler om internt kontrollprogram. På krigsmaterielområdet samordnas kontrollen inom EU alltmera och när det gäller sanktioner sker ständiga uppdateringar och förändringar.

Som talare medverkar bl.a. representanter för Inspektionen för strategiska produkter (ISP), Utrikesdepartementet, Utrikespolitiska Institutet och Svenskt Näringsliv. Kvalificerade konsulter från såväl Sverige som övriga EU och USA medverkar också liksom erfarna omvärldsbevakare och debattörer.

Swedish Update 2019 äger rum på Lejondals slott i Bro strax utanför Stockholm, se närmare www.lejondalsslott.se. Konferensen startar torsdagen den 19 september kl. 09.00 (registrering och kaffe från 08.30) och avslutas med lunch med början kl. 13.00 fredagen den 20 september. På torsdagskvällen äger en gemensam konferensmiddag rum med bl.a. underhållning och utdelning av certifikat.

Konferenspriset, inklusive kost och logi, är för medlem i Exportkontrollföreningen 8 600 kr och för icke-medlem 11 800 kr, exkl. moms.

Personer som har genomgått Exportkontrollföreningens utbildning Certified Export Control Manager och som skall erhålla sitt certifikat på Update 2019 får rabatt på konferenspriset med 50 procent.

Anmälan sker på nedanstående formulär senast den 10 september. Deltagarantalet är begränsat och platser tilldelas efter anmälningsdatum.

Obs! Seminariet är fulltecknat.

VÄLKOMMEN!

    Medlem i Sveriges Exportkontrollförening?:
    JaNej

    Jag vill bli medlem

    Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats. All information du skickar till oss kommer att användas för att svara på din förfrågan och hållas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Läst och godkänt vår integritetspolicy och Terms & Conditions