Certified Export Control Manager (CECM)

CECM-utbildning, Del II Fördjupning Sverige; KM

Datum: 26.11.2019 till 27.11.2019 Plats: Odd Fellow, Västra Trädgårdsgatan 11, Stockholm

Kursen ger fördjupade kunskaper om hur exportkontrollärenden inom KM-området handläggs. Deltagarna får lära sig hur exportkontrollklassificering genomförs, hur ansökningar till ISP görs samt vilken rapportering som krävs.

ISP deltar med föreläsare från myndigheten. Teori varvas med praktiska övningar.

Kursen avslutas med ett kunskapsprov. Efter genomförd kurs erhålles ett kursintyg.

Kursen är i första hand tänkt som en del i utbildningsprogrammet, men kan också genomföras som enskild kurs alternativt tillsammans med en eller flera andra delkurser i utbildningsprogrammet.

Målgrupp är personer som har för avsikt att gå hela utbildningsprogrammet med målsättningen att bli Certified Export Control Manager men även personer som behöver ha praktiska fördjupade kunskaper om handläggning av exportkontrollärenden inom KM området i kontakten med ISP.

Tid:
Dag 1, tisdagen den 26 november 2019, kl. 09.00-17.00 (registrering och kaffe från kl. 08.30)
Dag 2, onssdagen den 27 november 2019, kl. 08.30-12.30 (kursen avslutas med lunch kl.12.30, därefter vidtar CECM del II, PDA)

Plats: Odd Fellow, Västra Trädgårdsgatan 11, Stockholm

Anmälan sker på nedanstående formulär genom att markera önskad utbildning, fylla i rutorna och skicka in formuläret. (Rutorna 1-3 avser hela utbildningsprogrammet med start 3 oktober 2019, rutorna 4-6 avser hela programmet med start 5 februari 2020 och rutorna 7-17 avser de olika delarna i utbildningen).

  Anmälan till utbildning

  Välj utbildning.

  Medlem i Sveriges Exportkontrollförening?*:
  JaNej

  Jag vill bli medlem

  Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats. All information du skickar till oss kommer att användas för att svara på din förfrågan och hållas i enlighet med vår integritetspolicy.
  Läst och godkänt vår integritetspolicy och Terms & Conditions