The Swedish Update 2021

Datum: 02.12.2021 till 03.12.2021

Exportkontrollföreningens årliga aktualitetsseminarium The Swedish Update planeras 2021 att äga rum den 2-3 december på Johannesbergs slott strax norr om Stockholm. Tidigare aviserat datum 16-17 september gäller inte längre.

Som vanligt är Update inriktat på aktuella exportkontrollfrågor och nyheter – denna gång med särskilt fokus på den globala problematiken i form av bl.a. blocking-statues och conflict-of-laws samt den nya PDA-förordningen.

Programmet är ännu inte klart i alla detaljer, men bl.a. kommer följande talare att medverka: Stefan Villa m.fl., ISP, Björn Jerdén och Calle Håkansson, Utrikespolitiska Institutet, Mattias Hedwall, Baker & McKenzie, Daniel Nord, Ericsson samt Fréderic Cho.

Konferenspriset, inklusive kost och logi, är för medlem i Exportkontrollföreningen 8 600 kr och för icke-medlem 11 800 kr, exkl. moms.

Personer som har genomgått Exportkontrollföreningens utbildning Certified Export Control Manager del I – IV under 2020 och 2021 och som skall erhålla sitt certifikat får rabatt på konferenspriset med 50 procent.

Anmälan sker på nedanstående formulär.