The Swedish Update 2021

The Swedish Update 2021

Datum: 02.12.2021 till 03.12.2021

Exportkontrollföreningens årliga aktualitetsseminarium The Swedish Update planeras 2021 att äga rum den 2-3 december på Johannesbergs slott strax norr om Stockholm. Tidigare aviserat datum 16-17 september gäller inte längre.

Som vanligt är Update inriktat på aktuella exportkontrollfrågor och nyheter – denna gång med särskilt fokus på den globala problematiken i form av bl.a. blocking-statues och conflict-of-laws samt den nya PDA-förordningen.

Programmet är ännu inte klart i alla detaljer, men bl.a. kommer följande talare att medverka: Stefan Villa m.fl., ISP, Björn Jerdén och Calle Håkansson, Utrikespolitiska Institutet, Mattias Hedwall, Baker & McKenzie, Daniel Nord, Ericsson samt Fréderic Cho.

Konferenspriset, inklusive kost och logi, är för medlem i Exportkontrollföreningen 8 600 kr och för icke-medlem 11 800 kr, exkl. moms.

Personer som har genomgått Exportkontrollföreningens utbildning Certified Export Control Manager del I – IV under 2020 och 2021 och som skall erhålla sitt certifikat får rabatt på konferenspriset med 50 procent.

Anmälan sker på nedanstående formulär.

    Medlem i Sveriges Exportkontrollförening?:
    JaNej

    Jag vill bli medlem

    Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats. All information du skickar till oss kommer att användas för att svara på din förfrågan och hållas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Läst och godkänt vår integritetspolicy och Terms & Conditions